(INA/ENG SUBS) R18 Round 2 With Your Sadistic Boyfriend in Bathroom! | Bella Frasty ASMR

(INA/ENG SUBS) R18 Round 2 With Your Sadistic Boyfriend in Bathroom! | Bella Frasty ASMR

Maaf semuanya, hari ini aku ga bisa selesain proyek yg seri Shido Kaname Sensei. Tapi, aku nemu video lama aku yg aku buat sekitar 1 tahun yg lalu dan aku pernah post di channel ke-1 aku tapi aku hapus karna mau bikin channel baru kan. Dan juga aku bener-bner lupa detail dari audionya jadi aku ga bisa tulis detailnya di deskripsi, kalo kamu ada yg udah tau atau pernah nonton disuatu tempat tolong komen dibawah, aku ga dapat petunjuk data apapun dilaptop-ku, mungkin karna waktu itu Windows-nya aku install ulang jadi semua datanya ilang selamanya. Maaf yah, nih video buat kamu yg lagi 'haus’ semoga kalian suka video lamanya, dan harap dimaklumi. Makasih:’v

I’m sorry guys, today I can’t finish my project.. the Shido Kaname Sensei series. But, I found my old video that I made about 1 years ago and I posted this on my 1st channel before but I deleted it because I wanted to create the 2nd channel. Also, I forgot the detail of this audio so I can’t write the Detail of this in the description, if you know or already watch this in somewhere please comment below, I don’t get any data clue about this in my Laptop, maybe because that time I was uninstall my Windows so it gone forever. I’m apologize, here some video for your thirsty ass, hope you like my old video, please be advised:’v

1st Channel: or to talk

Yes I am Indonesian, please SUBSCRIBE to my new channel, Love you~

Don’t watch this if you’re under 18!

This is an adult content, and I’ve warned you:’)

please don’t report if you don’t like it, just click the thumbs down button

This is NOT my audio!

I just translated it into Indonesian and put it into a video! I let you know that the original video is already have Eng Subs

If you want more ASMR video like these just click the thumbs up button and SUBSCRIBE me, Thanks for watching!

tag: #ASMR #boyfriendasmr #boyfriendroleplay #viralasmr #dramaasmr #softspoken #ratedasmr #asmrr18 #r18asmr #18asmr #japaneseasmr #japanesemaleboyfriend #japaneseboyfriendasmr #asmraudio #softspokenasmr #asmrboyfriendroleplay #asmrboyfriend #boyfriendcomfortsyou #hypnosismic #animeboyasmr #asmrmagic #asmrlove #asmrtapping #maleboyfriendasmr #roleplayasmr #trendingasmr #animerp #animerpasmr #otomedramacd #otomecd #talkcd #ASMRsweetboyfriend #Charmingboyfriend #Inasub #INAasmr

↓↓↓関連AV作品!サンプル動画だけでヌケます!↓↓↓


無料AV10,000本以上!動画再生ページへ

Posted by aki